Sådan gendanner du en slettet eller desinficeret fil

Backupkopier af slettede eller desinficerede filer er placeret i en særlig mappe på din computer ved navn Karantæne. Backupkopier af filer lagres i et særligt format, der ikke udgør nogen trussel mod din computeren. Du kan gendanne slettede eller desinficerede filer fra backupkopien, som lagres i Karantæne.

Vi anbefaler, at du undgår at gendanne slettede eller desinficerede filer, da de kan udgøre en trussel for din computer.

Programmet desinficerer ikke programmer fra Windows Store. Hvis scanningsresultaterne angiver, at sådan en app er farlig, bliver den slettet fra din computer. Når du sletter en app fra Windows Store, opretter Kaspersky-programmet ikke en sikkerhedskopi af det. For at gendanne sådanne objekter skal du bruge operativsystemets gendannelsesværktøjer (yderligere oplysninger findes i dokumentationen til det operativsystem, der er installeret på computeren) eller opdatere programmerne fra Windows Store.

Sådan gendannes en slettet eller desinficeret fil:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Sikkerhed afsnittet.
  3. Klik på knappen Karantæne i øverste højre hjørne af Kaspersky-programmets vindue.

Dette åbner vinduet Karantæne.

4. Vælg den ønskede fil på listen i vinduet Karantæne, der åbnes, og klik på knappen Gendan.